Primarul din Inglostadt va vizita mâine municipiul Giurgiu

Primarul din Inglostadt va vizita mâine municipiul Giurgiu

Participarea primarului Nicolae Barbu la Forumul Anual privind Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării de la Regensburg, dar şi la cel de-al doilea congres Financiar al Asociaţiei Ţărilor Riverane Dunării din Belgrad nu a rămas fără efect. Municipiul Giurgiu a intrat în atenţia autorităţilor dar şi a investitorilor aflaţi la mal de Dunăre, din Germania, alături de care se pot stabili parteneriate de dezvoltare, cu bani europeni. În acest context, primarul Nicolae Barbu va primi mâine, 7 februarie vizita primarului din Ingolstadt, dr.Alfred Lehmann.

Întâlnirea dintre edilul municipiului şi omologul său din Ingolstadt va avea loc la ora 9.00, în cadru privat, urmând ca după această oră, Alfred Lehmann să ia contact cu membrii administraţiei locale, cei ai mediului de afaceri dar şi cu reprezentanţii instituţiilor statului interesaţi să susţină parteneriate în domeniul economic, la o întâlnire organizată în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Din agenda de lucru a întâlnirii de mâine face parte şi vizita oficialului german, împreună cu primarul Nicolae Barbu la mai multe obiective investiţionale din oraş, cuprinse în masterplanul realizat de Giurgiu, în colaborare cu municipalitatea din Ruse. Printre acestea se numără portul Giurgiu dar şi platforma I a Combinatului Chimic.

Important de menţionat este faptul că primarul din Ingolstadt, dr.Alfred Lehmann se află în ţara noastră la invitaţia edilului general al Capitalei, Sorin Oprescu, interesat de stabilirea unui cadru oficial de dialog pentru creşterea capacităţii de absorbţie a fondurilor europene. La această întâlnire de importanţă strategică a participat şi primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, în cadrul echipei conduse de primarul Sorin Oprescu.

Ultima modificare: 06.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăria Giurgiu vrea să înfiinţeze o piaţă de gross pentru peşte

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.